Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dagsmål – Et magisk stykke papir!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Målsetting er utrolig viktig for å få ting gjort – det burde kanskje vært en egen kategori her på bloggen. I min hverdag bruker jeg dagsmål. Om det kommer til å funke for deg vet jeg ikke, men jeg håper det!

Det fungerer iallfall for meg og jeg kommer til å dele hvordan jeg gjør. Og et lite tips til hvor lite som skal til for å få gjort det du skal 🙂Dagsmål

A year from now you may wish you had started today.
– Karen Lamb

Dagsmål – brett det tre ganger, and let’s go!

Jeg har skrevet om både Parkinsons Lov og om 80/20-regelen som alle bør implementere inn i sine liv, og etterleve. Disse er begge en del av rammeverket rundt selve livsstilen som følger av å etterstrebe sine mål. Be sure to get on that boat!

Okei, here et goes. Et gullkantet tips jeg bruker hver dag for å få ting gjort. For det første har operer jeg med maksimalt to mål. Jepp, that’s it. TO!

For mange høres det lite ut, og det er det på sett og vis også. Men det handler ikke om å gjøre mye ( Les The 4-Hour Workweek ), det handler om å gjøre og leve. Produktivitet slik jeg ser det handler ikke om å gjøre mest mulig på en dag. Det handler om å gjøre det du skal og bare det, til det er ferdig.

My muse

Du kan ha flere mindre livsstilsmål, som for eksempel å trene, lese og spise sunt. Men dette er ikke den typen mål som kommer inn på listen. Vi snakker her om mål som resulterer i et produkt som er en del av din muse/business. Altså forretningsmål!

Er du klar? Her kommer det:

Jeg skriver målene ned på et papir (ja, med penn!) – bretter det tre ganger, og putter det i lomma. Min høyre lomme, for å være spesifikk.

Tenker du: That’s it? Ja, det er faktisk det. Magisk, ikke sant?

Jeg river av et stykke papir, tegner tallet 1 og 2 og lager en sirkel rundt begge. Så skriver jeg ned målene ved siden av. Noen ganger er det faktisk også bare ett mål! Det gyldne spørsmålet er: Hvis jeg gjør dette, og bare dette, vil jeg da være fornøyd med dagen min? Er svaret ja, så har du et fullverdig mål!

Prøv det! Sørg for å ha papiret i lomma hele dagen gjennom (til målene er nådd)! Skriv nye mål for neste dag senest kvelden før!

Hvis det funker for deg vil jeg gjerne høre fra deg enten i kommentarfeltet eller på mail 🙂

Whatever you do…

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter