Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Min første e-bok – #5 – Hvordan ranke høyere på Google!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Det er gått ti dager siden jeg lanserte min første e-bok på egen nisjé-side. Akkurat som jeg har lært av de proffe. Foreløpig resultat: 0 salg..! Jeg trenger å lære meg: Hvordan ranke høyere på Google!

Hvordan ranke høyere på Google

Hvordan ranke høyere på Google! some help pleeeease…

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg hadde for store forventninger. Hadde jeg ikke hatt det, ville jeg ikke vært frustrert for de følger hverandre som mann og hund i bånd.

For det meste er jeg irritert over at jeg trodde det skulle være enklere. Men samtidig gir det meg ekstra vann på mølla. Tenk den dagen det første salget kommer.. Tenk så deilig det blir! Ikke fordi det er snakk om “store penger”, men på grunn av hva det betyr! Det betyr frigjøring, suksess og at jeg har tilbudt noe av verdi til folket. Gjett om det blir en kald piña colada (dvs. en øl…).

Oppskriften på SEO?

Så langt har jeg fulgt det jeg mener skal står i “boka”. Det vil si følgende:

  1. Jeg skrev e-boken ved bruk av Mac Pages
  2. Jeg opprettet nettsiden/salgssiden (ved bruk av WordPress selvsagt!)
  3. Jeg lastet opp produktet til Gumroad (OPPDATERT: Nå bruker jeg SendOwl )
  4. Jeg flettet Gumroad-koden inn på nettsiden, og alt fungerte perfekt! (Testet ved å kjøpe boken selv..)
  5. Jeg publiserte flere innlegg på siden om temaet i boken, for å skape flere potensielle linker og hits

Foreløpig altså: 0, niks, nada..

What to do … ?15923-illustration-of-a-small-cartoon-tree-pv

Ti dager er gått. What to do?

Jeg har gjort noe mindre backlinking-arbeid, men er mest sykelig opptatt av å søke Google for å sjekke indekseringen. Det tar for laaaang tid..

Backlinks betyr linker fra andre sider enn din egen. Altså at noen linker til siden din. Det er kanskje det viktigste innenfor SEO/ranking. Google flettet det inn i algoritmen for leeenge siden, og det har vokst til å bli faktor #1.

Ennå er ikke alle postene indeksert på Google, og ingen av dem ranker på sine respektive keywords. Og jeg skjønner pokker ikke hvorfor! Jeg har gjort research, og får bare beskjed om å vente. Ti dager er ingenting.. Selv om det føles som en evighet.

Jeg fortsetter å poste på siden, slik at den får mer kjøtt på beinet og jeg jobber aktivt med backlinking. Samtidig psyker jeg opp meg selv til å ta kontakt med de som er ranket som nr. 1 på Google under mine viktigste keywords. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at han/hun linker til den av sidene mine som jeg jobber med.

Det viktigste er å ikke miste motet – keep up the (good?) work!

Updates will come, my friends… !

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter