Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Min første e-bok – #3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Det er nå ganske nøyaktig én måned siden jeg startet å skrive min aller første e-bok. Jeg håper det blir flere av dem, for så langt liker jeg meg godt på denne reisen.

Jeg liker å skrive, og det gir meg massevis av energi å se målet komme nærmere for hver dag. Det kommer flere poster på veien frem mot utgivelsen – her er den 3. i serien 🙂

One day I will find the right words, and they will be simple.
― Jack Kerouac

E-bok nr. 1, skrivedag nr. 30

Det har vært jul, og jeg har ikke vært like flink til å skrive på boken hver dag. Men jeg har gjort noe som erE-bok minst like viktig: jeg har satt en deadline!

Jeg bruker Parkinsons Lov for det den er verdt. I practice what I preach! Min e-bok blir virkelighet!

Deadlinen min er 1. februar. Da skal boken ut på markedet. For salg, til den nette sum av 199,-.

Jeg kommer til å oppdatere salget på bloggen slik at dere kan følge med. Kanskje til og med lære av det jeg gjør og ikke gjør. Hva jeg gjør riktig og hva jeg gjør galt.

Det blir utrolig spennende å følge fortsettelsen. Jeg har gjort research, men research can only take you this far…

En annen ting jeg har gjort, og lært i The 4-Hour Workweek, er å skrive ned dagsmålene mine. På fysisk papir, med god gammeldags blyant (okei, jeg bruker penn..)!

Et av målene mine er selvsagt å arbeide med boken, og slik tar jeg dag for dag.

I skrivende stund har boken akkurat bikket 5000 ord. Jeg regner med at boken blir ca. 10 000 ord lang, og etter lengden å bedømme blir det mer en guide, men det er heeeelt ålreit.

Any doubt in my mind?

Jeg har mange ubesvarte spørsmål, som jeg først får svar på etter guiden er utgitt. Og etter at den har vært på markedet en stund.

Jeg håper jeg kan hjelpe noen med det jeg har å gi. At noen finner verdi i det som deles! Jeg lurer også på om noen i det hele tatt finner frem til nettsiden. Om jeg greier å, omsider, løfte den øverst på Google.

Det fine med alle disse spørsmålene er at jeg selv kan kontrollere svaret! JEG kan selv sørge for at alle disse spørsmålene blir besvart med tommel opp, som jeg ønsker. Det er så digg to be in control, don’t you agree?

Ideas upon ideas

Idéer florerer underveis i arbeidet med guiden. Jeg får hele tiden nye idéer til måter å skape verdi på internett. Idéer til nye bøker og poster på Passive Inntekter.

Men det gjelder å holde FOCUS. Focus On (one) Course Until Successful. Det er vanskelig, men jeg lærer hver eneste dag!

Stay tuned, and whatever you do…

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter