Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Min første e-bok – #4

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Neste stopp: salg av min første e-bok.

Jeg nærmer meg for hver dag, oppløpssiden kommer stadig nærmere. Boken (eller guiden, som jeg liker Min førsteå kalle den) nærmer seg i skrivende stund femsifret antall ord. Let’s celebrate! Idag bygde jeg nettsiden hvor min første e-bok skal selges, og jeg kjenner adrenalinet bruse. Let’s go! It’s getting closer! 🙂

Don’t mistake activity with achievement.
– John Wooden

Min første e-bok – klar for å slippes fri?

Du stusser kanskje over sitatet jeg bruker i dette innlegget. Av tusenvis av sitater; hvorfor velger jeg akkurat dette? Jo, det er for å minne meg selv på en viktig lærdom.
Å gjøre noe, er ikke det samme som å være produktiv (eller å gjøre det rette). Produktivitet er den vise manns vei til målet. Aktiviteten og stallfyllet er de fleste andres måte å kaste bort tid på.

Guiden er snart ferdig. Bare noen linjer, litt finpuss og en spade med grammatikk gjenstår før den slippes fri. Ut i den store verden. Jeg har vært flink og skrevet (nesten) hver eneste dag, akkurat som jeg sa jeg skulle gjøre. Men har jeg gjort det riktige? Har jeg brukt tiden rett? Har jeg vurdert potensialet godt nok? Har jeg vært dyktig nok til å “begin with the end in mind“? Only time will tell…

Jeg hadde opprinnelig satt publiseringsdatoen til den 1. februar. Fra det sekundet jeg bestemte meg for datoen begynte Parkinsons Lov å virke umiddelbart. Jeg kjente det på kroppen. Presset steg. Men ikke gjennom ubehag, men gjennom en brennende lyst til å gjennomføre. Det var skrikende digg, og det har funket som ei kule. Nå er jeg foran skjema, og kan feire lanseringen flere dager før 1. februar – kanskje allerede denne uken. Og det skal jeg! Feire, altså 🙂 For man må ikke glemme det: selv de minste seirer skal feires!Min første

Som jeg har skrevet hele veien kommer jeg til å dele resultatet fra boken her inne. Uansett hvordan det
går. The cold truth! Det blir utrolig spennende. Vi går en morsom tid i møte – og en lærerik en 🙂

Stay tuned! And whatever you do…

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter