Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Min første e-bok – #1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hei!

Jeg har akkurat startet et nytt kapittel i mitt liv – min første e-bok. Det stemmer! Nøyaktig 10 år for sent 🙂

Da jeg bestemte meg for å legge ut i den store, usynlige verden på internett gjorde jeg haugevis med research før jeg bestemte meg for hva som skulle bli mitt første prosjekt. Jeg vil dele de andre alternativene jeg vurderte i senere innlegg. Men etter masse lesing, lytting og gråting (ja, det kan være ekstremt frustrerende å lære) bestemte jeg meg for at e-bok var veien å gå.

Noen grunner til at jeg valgte nettopp e-bok:
– En E-bok er ditt eget produkt: Med dette mener jeg først og fremst at e-bøker og andre hardcore produkter som du skaper selv med svette, blod og kaffe ikke kan sammenlignes med affiliate marketing, som det skrives mye om her på bloggen. En e-bok er noe helt eget som du selv har produsert og selger videre. Du er ikke bare markedsfører og selger, men også produsent og skaper.

– Du bestemmer prisen: Det fantastiske med å selge egne produkter er at du selv bestemmer prisen fullt og helt. Dette står også i motsetning til å selge en trykt bok på tradisjonell måte, gjennom et etablert forlag, hvor forlaget gjerne har en formening om hva prisen skal være. Med affiliate marketing må du forholde deg til vendors (produsentens) priser og provisjoner. Dette slipper du tenke på når du selger din egen e-bok.

– En E-bok er prinsen av passiv inntekt: Ikke mange former for passive inntekter kan måle seg mot salg av e-bok. Du legger igjen mye arbeid før og underveis i prosjektet, men når produktet er ferdig og det har funnet sinn plass på det store nettet, krever det nesten ikke vedlikehold. Selvsagt må man markedsføre boken, men selve produktet og salgssiden kommer bare til å kreve minutter av din hver måned.

Woho! Så da er det bare arbeidet som står igjen.. Let’s go! Jeg går inn i denne verden med store, naive øyne og klokketro på at jeg kan lykkes.

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

1 thought on “Min første e-bok – #1”

  1. Pingback: Skrive e-bok - Min første e-bok - Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter