Meld deg inn i Passive Inntekter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mitt første salg! – Thank you, world!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Okei, jeg skal prøve å rekonstruere øyeblikket hvor jeg gjorde mitt første salg, med litt skjønnlitterær innlevelse:

Jeg sitter foran Mac-en. Det lyser lummert over min venstre skulder fra lampa på veggen bak meg. Sofaen er kald og ensom, det eneste jeg hører er summingen fra varmovnen i enden av rommet. Lyden minner om tørre høstblad som har falt på bakken, og knitrer under beina dine når du tråkker på dem. Inn gjennom øregangen og det brister i hele skjelettet. Mine egne tanker flyter avsted inn i den store, fjerne verden. Slik jeg er vant med.

Plutselig blunker jeg og river meg løs. Tilbake til virkeligheten. Til mørketida. Jeg bruker min venstre hånd og kjenner etter mobilen. Blikket er løst festet på noe kursiv tekst som spredt blant tusener av piksler foran meg. Plutselig kjenner jeg den. Jeg griper tak og tømmer øynene mine. Jeg ser ned. “Dashboard: New sale.” Verden står stille og er for alltid forandret.

It was pure magic, fellow companions. Min verden blir ikke den samme igjen.

Great things are done when men and mountains meet.
― William Blake

Mitt første salg! – Spank you, World!

Mitt første salg

Har du noen gang følt at du kan fly? Ikke jeg heller. Ikke før forrige søndag. Det var da det skjedde. Jeg sjekker mobilen, og plutselig har jeg solgt min første e-bok. Uten å ha tatt del i transaksjonen i det hele tatt. Jeg holdt på med noe helt annet. Enten jobbet jeg med bloggen eller så jobbet jeg ikke. Jeg var ikke en del av det. SKJØNNER DU? I was freakin’ gone! But I got the price.

Det var en utrolig spesiell følelse. Jeg skal være ærlig og si at det første jeg kjente var ikke ren glede. Slett ikke. Det første jeg kjente var en nervøsitet. En nervøsitet for kundens del. Et håp om at han blir fornøyd. At han føler han får valuta for kronasjene. At han finner det han leter etter..!

Uno, dos, tres…

Jeg har faktisk solgt TO bøker nå. Mirakelet har skjedd igjen. Jesus er født på ny! Kan du tro det?

Det viktigste med disse salgene er slett ikke kronene, langt derifra. Det er jo uansett ikke store summen det er snakk om (sjekk inntektsrapportene). Men det som gjør meg ufattelig glad og stolt er hva det betyr!

For meg betyr disse salgene to ting:

  1. Jeg kan opparbeide meg passiv inntekt

Dette er en stor seier! Det bør det være for deg også kjære leser. Vi KAN klare det! Det er fullt mulig – se på meg, jeg har gjort det! Det er ikke bare fantasi og gibberish. It’s real this time! La oss gjøre det igjen – sammen 🙂

2. Jeg tilbyr noe av verdi til samfunnet (les: jeg hjelper mennesker)

Det edleste man kan gjøre i livet er å hjelpe andre! Service is the rent we pay for the privilege of living in this world… Husk det! Ingenting er verdt det, dersom du ikke hjelper noen. Jeg ønsker også å måle dette på en måte senere. Hvor mye hjelp har kundene fått ut av guiden? Jeg håper inderlig de føler det står i stil med det de betalte. Hvis ikke, må noe endres!

Ta en titt på bildet nedenfor. Jeg brukte som kjent Gumroad som betalingsportal (nå bruker jeg SendOwl ). Dette var deres måte å si fra at jeg har gjort mitt første salg. Herlig, ikke sant?

IMG_0821

CRUSH IT!

/Trond

Sjekk ut disse blogginnleggene

Meld deg inn i Passive Inntekter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld deg inn i Passive Inntekter