Velkommen til verktøykassen som hjelper deg å finne dine verktøy!

Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people, that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them. – Steve Jobs

Heldigvis lever vi i en verden med fantastisk mange dyktige mennesker som er liker å hjelpe andre. De som jobber for å gjøre livet enklere for hverandre. For å lykkes på nettet er vi helt avhengig av god hjelp fra en haug med verktøy. WordPress er bare ett av dem.

Verktøy for deg som vil lykkes på nett!

Denne listen oppdateres kontinuerlig, i likhet med listen om bøker jeg anbefaler.

NB! De fleste verktøyene på denne siden promoteres gjennom affiliate-linker. De kan kjøpes gjennom å klikke på tittelen eller bildet. Dersom du velger å kjøpe noen av produktet gjennom mine linker: Tusen takk for støtten! Det medfører ingen ekstra kostnad for deg 🙂

Mine hjertebarn

Bluehost

DataverktøyBluehost er #1. De har alt tilrettelagt for deg som vil bruke WordPress på siden din, enten du skal åpne butikk eller blogg. Den er veldig enkel å installere, samt er de kjent for veldig god kundeservice (NB! Jeg har ikke prøvd denne selv, har ikke hatt behovet – og det er jo et godt tegn!). Jeg anbefaler Bluehost til alle som skal starte sitt eventyr online.

AWeber

VerktøyAWeber er tjenesten jeg bruker for å samle inn e-postadresser fra dere som ønsker å motta e-poster fra meg. Jeg bruker det også til å sende ut disse postene automatisk. E-postlister er et MUST for alle som vil lykkes på nettet. Det er kundene du lever av og e-post er fortsatt den kanskje beste måten å nå dem på. PS! Til høyre på skjermen ser du boksen hvor du kan registrere deg på e-postlisten min!

Genesis

Genesis Theme Framework for WordPressGenesis er rammeverket som denne bloggen er bygget på. WordPress er motoren, og Genesis er karosseriet. Dersom du ønsker å bygge en WordPress-side anbefaler jeg å ta med deg Genesis på veien. Da er du sikker på en stødig tur gjennom jungelen (den er folksom). Genesis betaler du bare én gang for, så slipper du å være redd for løpende utgifter.

 

Lifestyle Pro

StudioPress Premium WordPress ThemesLifestyle Pro er themet (temaet) bak Passive Inntekter. Lifestyle Pro er et av flere temaer fra selskapet Studiopress. Studiopress lager WordPress-temaer som alle er bygd på Genesis sitt rammeverk. De har en haug med flotte themes. Det var ikke et enkelt valg, men jeg er STRÅLENDE fornøyd med dette temaet. Det er så enkelt å jobbe i. Men forandring fryder. Kanskje en dag kommer det noe nytt til Passive Inntekter, også. Uansett kan jeg anbefale og kjøpe Genesis og et theme fra Studiopress samtidig.

Close Menu