Start her

Velkommen til Passive Inntekter
– bloggen om et friere liv!

Mitt navn er Trond og jeg er mannen (gutten..) bak Passive Inntekter.

Jeg er brennende opptatt av passiv inntekt.

Hvis du ønsker å skifte livsstil fra et liv hvor du selger din egen tid for å få råd til livets opphold, til et liv hvor du lever av passive inntekter fra nettet, er dette siden for deg.

Denne siden er også PERFEKT for deg, dersom du ikke aner hvor du skal begynne 🙂

Det jeg gjør her er å lære av de som har lyktes, slik at vi alle kan ta del i kunnskapen og prøve så godt vi kan å bygge noe for oss selv.

Automatisert: Piña Colada

For meg ligger fokus på å bygge automatiserte systemer som gir verdi til kunden og samtidig skaper en inntektsstrøm til deg som står bak, UTEN at du trenger å være til stede eller vie din tid til transaksjonen der og da.

Du kan ligge på stranda med en piña colada og høre ka-ching fra telefonen din hver gang du har hjulpet noen og tjent penger samtidig.

På denne bloggen deler jeg alle mine erfaringer med deg: Gode som dårlige. Jeg er IKKE en ekspert på passive inntekter, men jeg ønsker å bli det og jobber hver dag for å nå mine mål.

Denne bloggen er for at du skal kunne følge meg på reisen, og lære av mine feil, slik at veien blir kortere for deg når du skal ut i den store verdenen av passive inntekter 🙂

Dersom du er ukjent med begrepet passive inntekter kan du lese mer om det her, og her kan du lese mer om de beste formene til passive inntekter.

Det finnes tusenvis (nesten hvertfall..) av kilder som kan danne grunnlag for passive inntekter, men jeg har tatt for meg noen jeg liker godt. Dersom du føler at du brenner inne med et spørsmål, så SPØR MEG!

Og husk å registrere deg ved å bruke knappen til høyre 🙂

Bli fri – sakte

Passive Inntekter har ikke fokus på å bli rik i ordets konservative forstand (mye penger), men fokuset ligger heller på å bli rik på den eneste valutaen som virkelig teller: nemlig TID.

Bloggens fokus ligger i hvordan en kan løsrive seg fra mentaliteten man fikk indoktrinert med tåteflasken om at man må selge sin egen tid for å finansiere livet. Dette kaller jeg å blir FRI.

Passive Inntekter har heller ingen tro på det å blir fri over natten.

Dette er IKKE noen bli-rik-raskt-side eller lignende. Bloggen har fokus på hardt arbeid og belønning, som den eneste måten å nå sine mål.

Dersom du er ute etter å tjene raske penger, er IKKE dette siden for deg.

Første steg

Du har sikkert hørt at “det er en første gang for alt”. Det stemmer ganske bra.

Både i denne sammenhengen og i livet ellers. Det at du leser denne siden kan utgjøre all forskjellen for deg på lang sikt. Men det er avhengig av deg og BARE DEG.

Her på Passive Inntekter vil du få uendelig med kunnskap du kan bruke på veien til passive inntekter. Alt du trenger for å kunne starte din egen reise, men all kunnskap i verden vil ikke hjelpe deg med mindre du HANDLER.

Det er DU som avgjør din egen skjebne, og du blir IKKE fri med mindre du gjør det som kreves av deg. For å lykkes kreves det at du handler. At du gjør det du må gjøre.

Så for din egen del: Ikke bruk for å lang tid på å bli klar for den store verden. Denne bloggen vil hjelpe deg å bli klar, men først eller siden må du TA STEGET!

Derfor vil jeg gratulere deg! Dette er starten på din reise 🙂 Nå kan du løfte den ene foten foran den andre og sette i gang. BE -> DO -> HAVE.

Ta et valg!

“It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves.” – William Shakespeare

De aller fleste av oss selger sin tid for å finansiere sitt liv. Tid er den eneste valutaen vi er født med, og derfor det eneste vi har å selge.

Du må velge: Vil du selge din tid eller vil du skape andre verdier du kan selge?Vil du skape en kilde til passive inntekter? DET ER DITT VALG!

Let’s go! CRUSH IT!

/Trond

til passive inntekter