Inntektsrapporter

NB! AV PERSONLIGE ÅRSAKER TAR BLOGGEN SEG EN HVIL OG DERMED ER INNTEKTSRAPPORTENE SATT NOE PÅ PAUSE. DE KOMMER GARANTERT STERKERE TILBAKE.

 

Denne siden – Inntektsrapporter – er kanskje den mest populære her på Passive Inntekter.

Siden jeg begynte å være åpen om mine inntekter fra internett (det vil si fraværet av dem… foreløpig) har interessen for å følge veien til et friere liv økt 🙂

Nedenfor kan du se måned for måned hvor mye jeg har tjent eller tapt på mine prosjekter online, bloggen inkludert.

I skrivende stund, desember 2016, har jeg tre nettsider som jeg jobber med:

  • Designkort: Designkort er en dropshipping-basert nettside hvor jeg selger personlige bursdagskort til bursdager og bryllup. Butikken åpnet tidlig 2016 og har faktisk gitt positiv avkastning i år (minus tiden som er brukt …)
  • Søknad og CV: Søknad og CV er nettsiden hvor lanserte mitt første produkt (e-boken som du kan lese maaaasse om her på bloggen). Her prøver jeg så godt jeg kan å hjelpe mennesker som skal søke nye jobber med å skrive gode søknader. Jeg har maaasse planer for nettsiden, så følg med videre!
  • Passive Inntekter: Passive Inntekter kjenner du, ikke sant? Det er nettsiden du nå er inne på! Her skriver jeg om HVORDAN man kan lære av de som har lykkes med online business. Hva som skal til for å frigjøre seg fra det tradisjonelle markedet, så man kan slutte å selge sin tid for penger.

INNTEKTSRAPPORTER

Februar 2016
Mars 2016
April 2016
Mai 2016

Juni 2016
Juli 2016
August 2016
September 2016
Oktober 2016
November 2016